Aangenaam kennismaken!

Ballast Agrarisch Onroerend Goed is opgericht door Arjan Ballast in januari 1999.


Na jaren te hebben samengewerkt met mijn vader in een maatschap op ons veebedrijf ben ik vanwege de superheffing en gezondheidsredenen twee dagen in de week gaan werken als vertegenwoordiger bij een drainagebedrijf. Dit werk beviel me uitstekend, bleef werkzaam in de agrarische sector, ken de cultuur en spreek de "boerentaal". Op een gegeven moment werd mijn interesse gewekt voor het agrarisch onroerend goed, waardoor ik van werkkring veranderde en terecht kwam op een makelaarskantoor. Vanwege de vele goede contacten en relaties die ik met de klanten heb opgebouwd en gezien mijn agrarische achtergrond en kennis op dit specialistische gebied, kreeg ik de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen.

Mijn werkwijze
Er gaat veel geld om in het agrarisch onroerend goed. Met name de voorfases van transacties zijn gebaseerd op mondelinge afspraken en wederzijds vertrouwen. Bij bemiddeling in agrarisch onroerend goed moet je er terdege van bewust zijn dat men praat over iemand anders zijn bezit. Vandaar dat ik het niet alleen over een zakelijke band heb met mijn klant, maar ook een persoonlijke band is heel belangrijk, dat wil zeggen: alles moet in overleg gebeuren. Uitgaand van dit principe is dat onze klanten alleen courtage aan de bemiddelaar verschuldigd zijn, wanneer het ook daadwerkelijk leidt tot een definitieve transactie, dus: no cure - no pay.

Keuze-specialisatie
Onze filosofie is dat je je alleen door specialisatie kunt onderscheiden op de markt.

De specialisatie gaat uit naar bemiddeling in:

Waarom deze specialisatie
Gezien mijn jarenlange werkzaamheden en activiteiten in en met de agrarische sector en diverse cursussen, bij- en nascholing, heb ik vanuit de dagelijkse praktijk ervaringen opgedaan waarvan de cliënten optimaal profijt kunnen hebben.

Ballast Agrarisch Onroerend Goed

Een bedrijf in ontwikkeling en een bedrijf waarin de cliënt centraal staat. Met andere woorden: een bedrijf met een zakelijk en vooral een persoonlijk karakter!